18 Mayıs'ta gerçekleşecek olan yarışmada heyecan başladı.
İlk provalar hafta sonu gerçekleşti. Ama sadece ilk yarı finalde yarışacak ülkeler için.

İlk görüntüler yayınlandıktan sonra tabii ki favori ülkeler acaba değişecek mi sorusu yine akıllara geldi. Artık bu durum gelenek haline geldi. Sahne şovları biraz olsun oylamanın rotasını değiştirebiliyor. Tıpki geçen yıl olduğu gibi...
Favori ülkeler henüz performans sergilemedi ama bir önceki tecrübelerime göre süpriz yaşanabilir. 2018'de Güney Kıbrıs temsilcisi Eleni Fureira son günlerde favori olmuş ve yarışmayı ikincilikle tamamlamıştı. Genel provalar öncesinde ise favori olarak gösterilmemişti. İlk yazı için kısa oldu fakat detaylarla ilerleyen günlerde yeniden sizlerle bilgileri paylaşacağım..

İlk görüşlere göre favori ülkeler Hollanda, Rusya, İsviçre, İtalya ve İsveç ama herşey değişecebilir.



Güney Kıbrıs temsilcisi Tamta






Not: Fotoğraflar, Eurovision'ın resmi websitesinden alınmıştır.

Comments

  1. This the primary step|is step one} to half in} on-line blackjack for real money. When professional blackjack gamers make quick choices at the table, they’re not counting on instinct or their lucky rabbit’s foot. The power lies in memorizing proper kind|the proper|the correct} of blackjack strategy chart, one that particulars all of the alternatives for every hand. To start the sport of Blackjack, gamers are dealt two playing cards 1xbet korea at random from a shuffled deck.

    ReplyDelete

Post a Comment