Duygularını Paylaştı

Fotoğraf: Andres Putting
44 yıl aradan sonra gelen zaferin kahramanı Duncan Laurence yarışma sonrasında duygularını basın mensupları ile paylaştı.

Genç sanatçıya oylama sırasında neler hissettiği sorulduğu zaman şunları söyledi:

"Oylama sırasında kalbim küt küt atıyordu. Çok heyecanlanmıştım. Oylama çok uzun sürüyor. Gelecek yıl bu şekilde olammalı. Kalp krizi geçirebilirler. Kazanma anı gerçekten kelimeler ile ifade edilemez. "

Yarışma öncesinde yaptığı cesur açıklamaları hatırlatılan sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

"Sanırım en önemli şey kim olduğunuzun farkına varmaktır. Ayrıca kendinizi kabullenmektir. Farklı bir cinselliğe sahip olsanız bile sevdiğiniz şeye bağlı kalın. İnsanları sevin, onları oldukları gibi kabul edin ve sevin."

Gelecek ile ilgili planları da sorulan Laurence, "İsveç temsilcisi ile telefon numaralarımızı birbirimize verdik. Gelecekte birlikte çalışabiliriz. Måns Zelmerlöw ile de iletişim bilgilerimizi paylaştık" dedi.

"Müziğinize inandığınızda, sanatınıza inanmalısınız. Gerçekten sanata ve sıkı çalışmaya inanın, bunu yapın. Hayalleriniz gerçek olur." mesajını da veren genç sanatçı hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere ise şu mesajı verdi:

"Bu kupayı kazanmayı hayal etmeye cesaret edemedim. Çünkü bu yarışmada her şey olabilir ve bu yüzden Eurovision'u seviyorum.  Hayal idi gerçek oldu. Galibiyet takım olarak zor çalışmanın sonucudur"

Comments