Fanların Tercihi İtalya oldu

Bu yıl 18 Mayıs'ta büyük finale sayılı günler kala  çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Anket sonuçlarında şu ana kadar bir değişiklik olmuş değil. Hollanda açık ara önde gidiyor. İlk provaların ardından sonuçların değişmemesi ise bu yıl Hollanda temsilcisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçmiş yıllardaki tecrübelerimle belirtmek isterim ki bu anketlerin yanılma payı çok azdır. Örneğin geçen yıl İsrail uzunca bir süre listede ilk sırada kalmış sadece 1 haftalağına zirveyi Güney Kıbrıs temsilcisi olan Eleni Foureria'ya kaptırmıştı. Yarışmayı ise İsrail kazanmış fakat adından en çok söz ettiren isim ise Eleni Foureria olmuştu. Genç ve güzel şarkıcının birçok davet alması özellikle İspanya başta olmak üzere birçok ülkeden konser davet alması ve en son Türkiye ekranlarında boy göstermesi kariyeri için ne kadar çalışkan ve azimli olduğunu gösteriyor.
İtalya Temsilcisi Mahmood

Tekrardan yazı konumuza dönelim. Her yıl gelenek haline gelen ve yarışma fan kulüplerinin oyları ile belirlenen bir anket bu yılda gerçekleşti. 45 kulübün katıldığı ankette oylar ise çok yakındı. Baş başa geçen yarışın ardından kazanan ülke belli oldu. İtalya'nın temsilcisi Mahmood bu yarışta kazanan isim oldu. 
Çok yakın ve sıkı geçen bu yarışta ikinci İsviçre , üçüncü ise Hollanda yer aldı. Aralarında puan farkı ise çok az. Bu da demek oluyor ki ilk üç sırada favori ülkelerin yer alması büyül finalde de kıyasıya bir yarış geçeceği anlamına geliyor.

Bakalım kim bu ipi 18 Mayıs akşamı göğüsleyecek... 
Benim tahimin var. Yazılarımdan da belli oluyor. Ben bu yıl Hollanda temsilcisinin kazanmasından yanayım.



Meraklısına;

Video klip linki
https://www.youtube.com/watch?v=tEwvUu1dBTs&list=PLgyAIwqI05w8F6mqoiYQhc-cER07JRAed&index=2

Not: Fotoğraflar yarışmanın web sitesinden alınmıştır.

Comments