Göz Kamaştıran Performans


Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili detayları sizler ile paylaşmaya devam ediyorum.
Fotoğraf- Thomas Hanses

Bu yıl büyük finalde sadece yarışmacılar performmansları ile dikkat çekmedi. Yarışmaya damga vuranlar da iddialı idi. Yarışmanın birincilerinden Conchita Wurst ile Måns Zelmerlöw, ayrıca ikinci sırada yarışmayı tamamlayan Eleni Foureira ve Verka Serduchka göz kamaştıran bir performans sergilediler.

"Biz büyük bir aileyiz" sloganı altında düzenlenen performansta ilk olarak Conchita Wurst sahne aldı ve Måns Zelmerlöw tarafından seslendirilen "Heroes" adlı şarkıyı seslendirdi. Ardından Måns Zelmerlöw sahneye çağrıldı ve 2018'deki yarışmada göz kamaştıran performansı ile dikkat çeken Eleni Foureira'nın "Fuego" adlı şarkısını seslendirdi. Sahne sırası Eleni Foureira'ya geldiği zaman ise sahnede sanatçı adeta yıldız gibi parladı. Enerjik dansı, kıyafeti ve güzelliği ile dikkat çeken genç sanatçı "Singing Lasha Tumbai" adlı şarkıyı mükemmel bir şekilde seslendirdi. Son sahne sırası ise kıyafet ve şovları ile dikkati çeken Verka Serduchka'da idi. 20185 yılında birinciliği ülkesine getiren "Toy" adlı şarkıyı seslendiren sanatçı yine her zaman ki gibi performansı ile dikkat çekti.
Performansın son bölümünde ise Gali Atali sahnede görüldü. 1979 yılındaki yarışmada birinci gelen İsrailli sanatçı sahnede "Hallelujah" adlı şarkıyı tek başına değil diğer sanatçılar Conchita Wurst,Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira ve Verka Serduchka ile birlikte seslendirdiler.

Tam anlamıyla ayakta alkışlanan bir performans idi.

Geceye özel hazırlanan tüm performanslar da ise tek bir mesaj vardı. "Birlikte güçlüyüz"....

Performans:
https://www.youtube.com/watch?v=M1cjEuT_uvg


Comments