Son Finalistler Duygularını Paylaştılar


Tüm finalistlerin belirlenmesinin ardından ikinci yarı finalde final bileti kazanan 10 ülke basın toplantısı için kamera karşısına geçti ve duygularını paylaştılar.

Bakalım ülke temsilcileri neler söylediler?


Makedonya:

"7 yıl sonra finale kalmak gurur verici.Kendim, ekibim ve ülkem için mutluyum."

Hollanda:

"Çok stresliydim. Çünkü şarkım oyunu kaybetmek üzerine idi. Kendimi ifade edebildiğim için mutluyum. Sadece bir söz yazarı değilim, müzisyenim ve biseksüelim."

Arnavutluk:

"Bu kadar iyi sanatçılar arasında olduğum için çok mutluyum. Bir sanatçıyım ve yaptığım işi seviyorum. "


İsveç:
"Bence yarışmada olan herkes yarışmayı kazanmak ister. Bu da bir hayal ve gerçekleşmesi mümkündür.Eğer yarışmayı kazanırsam vokallerim kazanmış olacağım. Çünkü biz bir takımız."

Rusya: 

"Buraya döndüğüm için çok mutluyum. Eski duygularuımı yeniden hissetmeyi özlemiştim. Stresliyim, mutluyum. Umarım elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Azerbaycan:

"Mutluyum. Kendime ve takımıma güveniyorum. Finalde daha iyi performans sergileyeceğime inanıyorum."

Danimarka:

" Çok mutluyum. Harika bir performans sergilediğimi söylemek doğru değil. Asla çok fazla beklenti içerisinde olmadım. Ümit etmeyi tercih ederim."

Norveç:

" Aynı değerler ve duyguları paylaşıyoruz. Farklılıkları kabul ediyoruz. Bu şekilde aşk ve sevgi için mücadele ediyoruz. Finale kalmamızı sağlayan herkese teşekkür ederiz ."

İsviçre:

"Böyle bir sahnede olmak gerçekten harika. Finale kalmak için üzerimde çok baskı vardı. Başarmak istiyordum ve başardım. Herkese teşekkür ederim. "

Malta:

"Benim hayallerimden biriydi. Bu hayalimi gerçekleştiğim için çok mutluyum. Finaldeyiz.."


Fotoğraflar: Andres Putting ve Thomas Hanses

Comments