Gelenek Bozulmadı...

Son yıllardaki Yunan asıllı sanatçılar ile yoluna devam eden Güney Kıbrıs 2021 yılında düzenlenecek yarışma içinde geleneği bozmadı. Mayıs 2021'de Rotterdam'da düzenlenecek olan yarışmaya Güney Kıbrıs yine Yunan asıllı bir sanatçıyı  gönderme kararı aldıklarını açıkladılar. Yetkililer yaptıkları açıklamada bu yıl Güney Kıbrıs'ı Elena Tsagrinou'nun temsil edeceğini duyurdular.

Yetkililer yaptıkları açıklama ile genç ve güzel sanatçının şarkısının ise Mart 2021'de görücüye çıkacağı bilgisini de paylaştılar.

Yapılan ilk açıklamada şarkının duygusal mı yoksa yüksek tempolu bir şarkı mı olacağı net değilken, bir aşk şarkısı olduğu dikkat çekti. Ses ve dış görünüşü ile Eleni Fureira'ya benzerlik gösteren sanatçı şarkısı ile yaptığı ilk açıklamada "bu bir pop şarkısı olacak. Dans türünde ezgiler taşıyabilir" dedi. 

Meraklısına:

1981 yılından beri yarışmaya katılan Güney Kıbrıs bugüne kadar hiçbir zafer kazanmadı. Ülke en iyi performansı ise 2018 yılında gösterdi. Güney Kıbrıs bu yılda Eleni Fureira tarafından Fuego adlı şarkı ile temsil etmişti. 

Comments