Mart Ayına Kadar Sabretmemiz Gerekiyor

 


Her yıl iddialı performanslar ile sahnede "bende varım" dedirtten Yunanistan 2020 temsilcisi ile 2021 yılındaki yarışmaya katılıyor. Genç ve güzel sanatçı Stefania bu yıl ülkesini temsil edeceği şarkının hazırlıklarının sürdüğünü ve bu şarkının Mart 2021'de görücüye çıkacağını açıkladı.

Bugüne kadar birçok başarısı olan genç ve güzel sanatçı şarkısının adının  "Last Dance" olduğunu açıklamakla yetindi, başka bir detay vermedi. Detayları için ise biraz zamana ihtiyaç var. Merakla beklenen ülkelerden biri olan Yunanistan'ın nasıl bir şov hazırlayacağını da merak ile bekleyenler arasındayım.

 Meraklısına:

Yunanistan'ın yarışma geçmişine bakıtğımızda genelde İngilizce dilinde şarkı seçiyor. Ama bazen kendi dillerinde yani Yunanca olan şarkılar ile de sahnede yer alıyor. 

Bugüne kadar sadece birkaz kez finale yarışamayan ülke hep iyi ilişkilerde olan ülkelerden de yüksek puan alıyor. Ayrıca Eski Yunan tarihini de sahneye yansıtmaktan hiç ama hiç vazgeçmiyor. 

Yunanistan'ın bugüne kadar bir zaferi var. 2005 yılında birinciliği ülkesine Helena Paparizou My Number One adlı şarkıyla kazandırmıştı.

Comments