Şarkı Mart Ayında Görücüye Çıkacak

2020 yılı için iddialı bir hazırlık yapan fakat Covid 19 virus sebebi ile hayalleri ve planları 2021'e ertelenen Bulgaristan yaptığı son açıklama ile yarışmada yer alacak şarkının Mart ayında görücüye çıkacağını duyurdu.

Detaylı bilgi vermekten kaçınan yetkililer ve genç sanatçı ise şarkı ile net bir açıklama henüz yapmış değiller. Şarkının içeriği ile Mart 2021'e kadar sabır etmemiz gerekiyor. Ayrıca sanatçının düşük tempolu mu yoksa yüksek tempolu bir şarkı seslendireceği de merak konusu. 2020 için düşük tempolu bir şarkı seçen sanatçının bence yine aynı yol haritasını izleyecek. Yani düşük tempolu ve görsel bir şova hakim olan bir şarkı ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Bulgaristan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 2021 yılındaki yarışma için kararını açıklamış  ve 2020 yılı temsilcisi Victoria, 2021 yılında ülkesini temsil edeceğini duyurmuştu. Ayrıca genç sanatçı favoriler arasında da gösterilmişti.


Meraklısına:

Bugüne kadar 12 kez yarışmaya katılan Bulgaristan yarışmayı henüz birincilikte tamamladı. En iyi sonucu ise 2017 yılında alan ülke yarışmayı 2. sırada tamamlamıştı.


  

Comments