Fame Tadında Bir Klip

 2021 yılında Mayıs ayında yapılması planlanan yarışma ile ilgili şarkılar netleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Birleşik Krallık’ı yarışmada temsil edecek isim ve şarkı açıklandı.

2020 temsilcisi ile yoluna devam eden ülkeyi Mayıs ayında Rotterdam’daki yarışmanın finalinde James Newman  “Embers” yani “Sönemekte olan ateş” adlı şarkı ile temsil edecek. Son yıllarda düşük tempo seçimi yapan ülke bu yıl seçimini temposu yüksek bir şarkıdan yana kullandı. Pop türünde olan şarkının klibi de görücüye çıktı. Genç sanatçıya klipte dansçılar eşlik ediyor.

 Şarkının klibi ile ilgili birkaç yorum yapmak istiyorum. Otobanda çekilen video klibi izlediğim zaman kendimi bir anda 70’lerde hissettim. Sanki Fame adlı meşhur dizinin video klibini izler gibi oldum. Özetle güzel bir şarkı. Zaten kurucu ülkelerden biri olduğu için yarı finallere katılmıyor ve direk finalde yarışma hakkına sahip.


Meraklısına:

 62 yıldır yarışmaya katılan İngiltere ya da Birleşik Krallık yarışmayı 5 kez kazandı, 4 kez de son sırada tamamladı.  Ayrıca ülke 15 kez de yarışmayı ikinci sırada tamamladı.

Comments