Omaga ya da Oh My God... Aman Tanrım...

Fotoğraf: EBU/ Eurovision.TV
2021 yılında Rotterdam'da düzenlenecek ve her yıl olduğu gibi 2 yarı finalden oluşan  Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili ülkeler temsilcilerinin seslendireceği şarkıları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. 

2021'de Çek Cumhuriyeti'ni temsil edecek olan Benny Cristo  yarışmanın ikinci yarı finalinde Omaga adlı şarkıyı seslendirecek. Benny, şarkısının hikayesini şöyle anlatıyor:

“Herkesin yakın zamanda yaşadıklarına dayanarak yazılmış bir şarkı. Bunu hüzünle değil neşeli bir şekilde anlatmak istedim.”

 Benny bize Eurovision sahnesindeki performansıyla ilgili bir ipucu verdi ve sahneye iki erkek ve iki kız olmak üzere dört dansçının yer alacağı bilgisini paylaştı.

 Ben da Silva Cristóvão 32 yaşında ve 10 yıldır müzik piyasasında. Cristo 2009'da Çek Slovak Superstar yetenek yarışmasının finalisti oldu ve 7. sırada yarışmayı tamamladı. Bir yıl sonra ise ilk albümü "Definitely Different" ı çıkardı ve 2011'de "Benny Cristo" albümü yayınlandı. Üçüncü albümü "Made In Czechoslovakia" 2017'de piyasaya sürüldü.


2016 yılında En Çok Dinlenen Çek Şarkısı için Český slavík ödülü aldı.

Sanatçının en büyük hitleri ise "Bomby" (YouTube'da 24 milyon görüntüleme), "Asio" (14 milyon görüntüleme) ve "Padam" (24 milyon görüntüleme).

Comments