Azerbaycan İlk Provasını Yaptı

Ve performansını merakla beklediğim Azerbaycan da provasını yaptı.


Youtube kanalımı en çok takip eden ve yorumlarını hiç esirgemeden yapan Azerbaycan da Rotterdam’da ilk provasını yaptı ve kafalarda yer alan soru işaretlerini giderdi diyebilirim. Ama şarkının tam performansını merakla bekleyenlerden biriyim. Bakalım ilk yarı finalde ülke nasıl bir performans sergileyecek? Kaçıncı sırada yarışmayı tamamlayacak? Bende sizler gibi bu soruların cevabını merakla bekliyorum.


Performansta dikkat çeken ve ön plana çıkan durum ise şarkıya ait etnik ezgiler… Genç sanatçıya dört sanatçı eşlik ediyor ve koreografi ise tam olarak benzemesede video klibe çok yakın. 


Led ekranda ise tüm performans boyunca altın renk küre gösteriliyor. Ayrıca ateş unsurları klipteki gibi yine kullanılıyor. Genç sanatçı performansı boyunca tüm sahneyi kullanıyor.  Sadece sanatçı değil dansçılarda sahnenin tamamı kullanıyor. Ayrıca sahnede mandala sembolleri yer almakta ve bir hint havası yaratılıyor. Yeşil, altın sarısı ve pembe tonları ise renk olarak led ekranlarda yer alıyor.


Sanatçı omuzlarında dantel ve parıldayan mücevherlerden oluşan bir elbise tercih etti. Siyah renkte elbisede ağırlıklı olarak kullanıldı.



Bol şans Azerbaycan…

 



  

Comments