Polonya İlk Provasını Yaptı


Ve lütfen televizyonunuzun ayarları ile oynamayın ya da başka bir kanala geçiş yapmayın. Çünkü Siyah Giyen Adamlar filmini izlemiyorsunuz. Polonya’nın performansını izliyorsunuz :)


Bu yazıya da böyle bir giriş yapmak istedim. Umarım yanlış anlaşılmamıştır.  Polonya’da Rotterdam’da. İlk provasını tamamlayan ülkeler arasına girdi. 


Yine güneş gözlükleri ve yine siyah bir takım elbise. Ve yine ona beyaz kıyafetler ile eşlik eden dansçılar. Tıpkı şarkının yayınlan video klibindeki gibi… Ayrıca tüm performans boyunca kendinizi 80’li yıllarda hissediyorsunuz. Gerek ışık gerekse de led ekranlarda kullanılan görseller ile… Kare şekiller ve diğer görseller gibi… Ayrıca dans eden insan figürleri de led ekranlarda kullanıyor.


Dansçıların avuçlarında ışık taşıyarak dans etmesine de anlam veremedim.  Şarkının bir bölümünde ise gözlükler çıkıyor fakat çok kısa bir süre sonra da genç sanatçı tekrardan güneş gözlüklerini takıyor. 


Performans sırasında duman efektleri ve havai fişeklerde kullanılıyor. Bununla birlikte de sanatçıyı dans ederken sahnede izliyoruz.

 

Bol şans Polonya…

 



 

Comments