Sırbistan İlk Provasını Yaptı

Üçüncü günün son provası Sırbistan’a ait idi.

3 kadından oluşan grup Rotterdam’da kurulan yarışma sahnesinde ilk provalarını yaptılar. 


Peki nasıl bir performans izleyeceğiz?

İşte yanıtı ve ilk detaylar…


OG3NE grubunu hatırlayan vardır mutlaka. Hollanda temsilcisi ve yine 3 kadın vokalden oluşan bir grup idi. Neredeyse kıyafetler bu grupla aynı. Tek değişiklik ise saç renkleri ve sesleri. Ama kıyafetleri çok iyi taşıyorlar. Kısacası siyah rengin kullanıldığı üç farklı kıyafet giyiyor grup üyeleri. Kıyafetlerde biraz dantel biraz da ışıltılar mevcut. Tabii olmazsa olmaz dekoltede…


Performans ve koreografiye gelince şunu söylemek istiyorum. Bana grup üyeleri karmaşık bir şekilde gelişigüzel ve içlerinden geldiği gibi dans ediyorlar gibi geldi. Keşke belli bir koreografi olsaydı da bişeyler anlatılabileydi diye düşünmekteyim. Ama çok enerjik olduklarını söyleyebilirim. Hatta dansçılar bile gruba eşlik etmiyor. 


Peki led ekranlarda ne var… Yoğun olarak kırmızı bir arka plan kullanılıyor. Lucca Hani’nin She Got Me adlı şarkısıyla benzer bir arka plam… Bununla birlikte sarı, pembe,  mavi tonları ve yeşil  renklerde ışıklar da kullanıldı. Ara ara ise "Loco Loco", "Hurricane" veya "Baby" kelimeleri yansıtılıyor.


 

Bol şans Sırbistan…

 



 

Comments