Ukrayna İlk Provasını Yaptı

Ve Ukrayna

Bol bol dinamik görüntüler ve hızlı bir tempolu performans daha görücüye çıktı. Sanıyorum bu yıl ki Taht Oyunları adlı diziden etkilenerek performansının bir parçası yapan ülke Ukrayna olur bence... 

Neden mi... 

İşte yanıtı...


Ukrayna temsilcisi  Go_A grubu "Shum” adlı kliplerinde yer alan bir bölümü yarışma sahnesine taşıdı. Gelen ilk görüntülerde bu durum ilk dikkatimi çekti.  Sahnede beyaz renkte ağaçlar yer alıyor ve sahneye adete kar yağdığı havasını veriyor. Yani bu bahar gününde Ukrayna sahneye kışı getiriyor. Bunu yapma amaçları ise şarkının sözleri ile bütün bir yapı olması diye tahmin etmekteyim.  


Grubunu vokalist ise yeşil tüylü ceket ile siyah  bir elbise ile karşımıza çıkıyor. Diğer grup üyeleri ise renk seçimlerini beyazdan yana kullandılar. 


Tüm performans boyunca halka ışık gibi görünen bir ışık taşıyan iki dansçı sahnede gruba eşlik ediyor. Led ekranlarda kullanılan görüntüler ise şarkı ile bütünlük oluşturması adına hızlı bir şekilde akıyor. Koşan figürler ise ön planda... Ayrıca yeşil lazer ise performans boyunca ön planda..



Bol şans Ukrayna…

Comments