Kalomira Yeniden Sahnede Olur Mu?


14 yıl sonra hasret bitecek mi?

İtalya yolcusu olacak mı? Yoksa heyecanı başka bahara mı kalacak?

İnsanlar kendine hayran bıracak mı?

Enerjik bir şarkı ile mi karşımıza çıkacak ?

Kıbrıs mı yoksa Yunanistan'ı mı tercih edecek? 

2008 yılında Yunanistan'a üçüncülüğü kazandıran Kalomira'nın yaptığı son müzik alanındaki çalışmalar kafalarda birçok soru işareti uyandırdı. Bu sorulardan bir tanesi de acaba Kalomira yeniden yarışmaya mı katılıyor mu?

2008 yılındaki enerjisi ve sahne şovuyla izleyenlerin dikkatini çeken genç sanatçı şu sıralar yaptığı müzik çalışmaları ile gündemde. Bağlı olduğu müzik şirketi önünde çektiği fotoğraf ve dikkat çeken paylaşımı ile hem müzikseverleri hem de yarışma takipçilerini genç sanatçı heyecanlandırdı. Çünkü paylaşımında "Where it all began..." yani "Başladığımız yerdeyiz" diyor. Bu durum ise bizlere   "Kalomira yeniden yarışma sahnesinde mi olacak" dedirtti.

  2021 yılında kendisine Kıbrıs'ı temsil etmek için teklif götürülen sanatçı pandemi sebebiyle ve ailesiyle birlikte yaşadığı ABD'den herhangi bir seyahatin neredeyse yasaklanması nedeniyle bu duruma üzülerek olumsuz yanıt vermek zorunda kalmıştı. 2022 yılındaki yarışma ile ilgili bir paylaşım yapan sanatçı Yunanistan’ı temsil etme işine yeşil ışık yaktığını belirtti. Ayrıca paylaşımında çocuklarının büyüdüğünü ve artık yarışmaya yer almak istemesi de temsilci olma ihtimalini yükseltiyor. Bu konu ise şu sıralar Yunan delegasyonlarının gündeminde olduğu konuşuluyor. Yetkililer ise şu ana kada hiçbir şekilde açıklama yapmıyorlar ve sessiz kalmayı tercih ediyorlar.

Ayrıca bir diğer konuda genç sanatçının müzik firmasının Kıbrıs ulusal yayıncısına Kalomira’nın Kıbrıs’ı temsil etmesi için özel bir teklif hazırladığı iddia ediliyor.

Tabii ki bu teklif yeterli değil. Ulusal yayıncı şu an Kıbrıs’ı temsil edecek kişinin ve de şarkının seçiminde nasıl bir yol haritası izleyeceğini duyurmadı. Gerekli açıklama yapıldıktan sonra herşey netleşecek. Ama bence Kıbrıs’a ikinciliği getiren Eleni Foueria’nın başarını geçemez. Bana göre Kalomira Kıbrıs’ı değil de Yunanistan’ı temsil etmeli. Kıbrıs’a birinciliği getirebilecek isimler var ama Kalomira’nın bunu başaracağına pek de ihtimal vermiyorum. Bunun en büyük nedenleri arasında Eleni Foueria’nın yarışmadaki performansı, kendine hayran bırakan şovları gibi birçok neden var.

 Tek yapmamız gereken ise beklemek. 

 

Kaynak: eurovisionfun


Comments