Yeniden Yarışmada Olur Mu?




Ivi Adamou için bence doğru zaman değil...

2012 yılında kıyafeti, performansı ve güzelliği ile dikkat çeken Yunan asıllı Ivi Adamou yeniden Eurovision sahnesinde olmak istediğini ve o heyecanı yaşamak istediğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yerel bir websitesine röportaj veren sanatçı 2012 yılında yaşadığı tecrübenin unutulmaz olduğunu ve bu heyecan ile tecrübeyi yeniden yaşamak istediğini belirtti. Yaşadığı deneyim ve biriktirdiği anıları unutamadığını da belirten şarkıcı bu kez daha güçlü bir ekip ve şarkı ile sahneyi yakıp geçmek istediğini de dile getirdi. Genç sanatçı önceki yıllarda kendisine teklifler geldiğini ve isteyerek reddettiğini çünkü doğru zaman olmadığı için katılmadığını da dile getirdi. Reddetme nedeni bence sadece doğru zaman değil idi diye düşünmekteyim. Yeni doğum yapması ve kızının küçük olması da diğer bir etken olarak düşünmekteyim. 

2012 yılında “La La Love” adlı şarkısıyla Kıbrsı'ı temsil eden sanatçı belki bu kez anavatanı Yunanistan için sahnede olur? Kim bilebilir belki de yeniden Kıbrıs için sahneye çıkar? Bana sorarsanız genç sanatçı bu yıl ne Kıbrıs ne de Yunanistan için sahnede olur.  Çünkü bu deneyimi yaşamak isteyen birçok sanatçı var. Ayrıca 2012 yılındaki yarışmada genç sanatçının ekibi ile sıkıntılar yaşadığı, hatta şarkıyı doğru tondan veya notadan okumamasının sorun yarattığı bilgisi de sitemize yakın ve güvenilir bir kaynaktan ulaştı. Yine aynı kaynak bu yılki yarışmada Josephine'nin ya Kıbrıs ya da Yunanistan adına olma şansının yüksek olduğunu belirtti.

Öte yandan genç sanatçı şu sıralar Stavento adlı hip hop grubu ile turnede ve yeni şarkılarını hayranları ile buluşturmakta. Acaba böyle bir zamana denk gelmesi yani yeni albümün hemen akabinde olması yarışmaya geri dönmek istemesi mi yoksa bu durumu bahane ederek sosyal medya aracılığı ile şarkısını daha fazla kitleye ulaştırmak istemesi mi? Bunu bilemeyiz...


Kaynak: eurovisionfun



Comments