Karadağ Yarışmaya Katılacağını Duyurdu


Torino'ya kaç ülke gidecek?

Hangi ülkeyi kim temsil edecek?

Bu sorulara yanıt bulmaya yavaş yavaş başlayacağız. Ama biraz daha vakite ihtiyacımız var. 

Katılımcı sayısı arttı. Bir ülke daha 66. kez gerçekleşecek olan yarışmaya katılacağını duyurdu. Bu karar ile birlikte 34 ülke Mayıs 2022ayında gerçekleşecek olan yarışmaya katılacağını açıkladı. 

2022 yılında İtalya'nın Torino şehrinde gerçekleşmesi beklenen yarışmaya ile ilgili hazırlıklar devam ederken katılımcı ülkelerin sayısı hakkında bir açıklama yapıldı. Yarışmanın web sitesindeki bilgilere göre 10,12 ve 14 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek yarışma ile ilgili hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Kısa bir süre sonra bence yarışmaya ait görseller ile slogan da belli olacak.

Merakla beklenen bir diğer konu ise katılımcı ülkelerin kimler olacağı bilgisi.  Bu bilgi her geçen gün değişmekte. Şu ana kadar yarışmaya katılmak isteyen ülke sayısı 34. Bu ülkelerin isimleri ise şöyle:

Arnavutluk, Avusturalya, Azerbaycan, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, İzlanda, İrlanda, İsrail, İtalya, Letonya, Litvanya, Malta, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovenya İspanya, İsveç, İsviçre ve Ukrayna...

Ülkeler kesin ve net kararlarını Ekim 2021'in sonuna kadar verebiliyor.  Ardınan ülkeler için temsilci belirleme ve şarkı belirleme maratonu yaşanacak. Hatta bazı ülkeler ulusal seçme takvimlerini açıkladılar.  Yani net katılımcı ülke sayısı Kasım 2020'de, temsilciler ise 2022'in ilk aylarında belirlenmesi bekleniyor...

Comments

  1. Between 1996 and 2008, on-line gaming operations have been introduced into most countries with governments developing laws and laws as the business grew guaranteeing 안전한 카지노사이트 truthful operation and secure transactions. In 1998, on-line gaming income worldwide totaled under 1 billion Euros. Fast ahead twenty-five years, and recent estimates of on-line gambling progress foresee the market worth over 65 billion Euros by 2023. Sometimes may be} offered holds, which in theory increases your chances.

    ReplyDelete

Post a Comment