Gürcistan Temsilcisini Duyurdu


 "Circus Mircus" Grubu Torino Yolcusu

 Avrupa Yayın Birliği (EBU), Gürcistan'ın "Circus Mircus" grubu tarafından temsil edileceğini açıkladı. Bu açıklama ile birlikte İtalya yolcusu olan bir isim daha netleşti.

3 kişiden oluşan grubun videolarını izledim. Hemen aklıma gelen ülke Rusya oldu. Rusya’nın 2020 temsilcisi olan Uno adlı gruba biraz benziyor. Yani biraz eğlence dolu kareler video kliplerinde mevcut. Zaten şu sıralar hepimizinde ihtiyacı olan bu değil mi?

Tekrardan konumuza dönelim. Yani Gürcistan’ın 2022 temsilcisi ile ilgili olan detayları sizlere aktarmaya devam edelim.

Bu kararın açıklanmasının ardından grup “Sevgili dünyaylılar” diye başlayan bir açıklama yaptı. Açıklamada ise grubun amacının görsel-işitsel deneyim yaratmak olduğu belirtilmekte.  

Grup hakkında da biraz sizlere bilgi vermek istiyorum. Grup üyeleri daha önce sirk akademisinde görev aldılar. Tiflis’te kurulan grup gruptan atıldıklarını sebep olarak ise “sanıyoruz biz o grupta en kötüydük” şeklinde kamupyu ile paylaştlar.


Yaptıkları müzk ve performansta ana teme ise felsefeye dayanmakta. Hayatın karmaşık yapısını müziklerine ana tema olarak kullanıp bu şekilde mesaj vermeyi seviyorlar. Grup ise henüz 2022 Eurovision Şarkı Yarışması için şarkılarını açıklamadı. Yani şarkı için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Comments