Mekan Belirlendi

Yarışmaya sayılı günler kala, detaylar bir bir belli 
olmaya başladı.

Her yıl organizasyon kapsamında yer alan Eurovision Village yani tüm aktivitelerin gerçekleşeceği mekanın nereye kurulacağı açıklandı.

Her yıl yarışmanın yakın takipçileri tarafından ziyaret edilen Eurovision Village Parco del Valentino adlı şehire kurulacağı açıklandı. Yarışmanın resmi sitesinde yer alan bilgide geçen yıl covid tedbirleri kapsamında kurulmayan Eurovision Village’ın bu yıl yeniden aktif hale geleceği öğrenildi. Yetkililer ise bu durumdan dolayı mutlu olduklarını bildirip , önümüzdeki günlerde daha fazla detay vereceklerini dile getirdilier.

 Peki bu aktivite ve kültür merkezinin içeriği ne olacak?

Nasıl bir görünüm verilecek?

Ne tür aktiviteler yapılacak?

Dilerseniz birazda bu bilgilerden bahsedelim.

Bu merkez 7-14 Mayıs tarihleri arasında açık olacak ve yarışmaya katılan ülkeler ile yerel sanatçılar konser verebilecekler.

 1856’de kuruluan bu merkezin bir özelliği de ilk halka açık bahçeye sahip. 

Şimdilerde ise milyonlarca takipcisi olan yarışmaya ev sahipliği yapacak.

  Ayrıca bir projeksiyon kurulacak ve kurulan perdelerde takipçileri büyük süprizler bekliyor. Ayrıca yarı finaller ve büyük final bu ekranlardan izlenebilecektir.

Daha fazla detayın ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı ve tüm organizasyonların covid önlemleri kapsamında gerçekleşeceği de hatırlatıldı.

 Şimdilik bu kadar.

Yazımın sonunda ise aşağıdaki linke tıklayarak 2022 yılındaki 40 şarkının sıralamasını (kendi beğendiklerim) izleyebilirsiniz.

 

Comments