Ankete Katılmayı Unutmayınız!


Artık sayılı günler var ve kısa bir süre sonra İtalya'nın ev sahipliğinde 66. kez “Haydi yarışma başlasın” sloganı ekranlarda yeniden yankılanacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yarışmaiki yarı final gerçekleşecek. İlk yarı final 10 Mayıs, 2. yarı final ise 12 Mayıs2ta gerçekleşecek. Büyük final ise 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

İlk yarı finalde bu yıl 17 şarkı var ve finale kalabilmek için performanslarını sergileyecekler.

Tabi canlı provalar sonrası favori ülkeler ve finale kalacak ülkeler değişebilir. 

Arnavutluk, Ermenistan, Bulgaristan, Avusturya, Letonya, Hırvatistan, Litvanya, Danimarka, Moldovya, Yunanistan, Hollanda, İzlanda, Slovenya, Norveç, İsviçre, Portekiz ve Ukrayna ilk yarı finalde performanslarını sergileyecekler. 

Bana göre Arnavutluk, Ermenistan, Bulgaristan, Avusturya,  Yunanistan, Hollanda, Norveç, İsviçre, Portekiz ve Ukrayna ilk yarı finale kalır.


2. yarı finalde ise Finlandiya, İsrail, Sırbistan, Azerbaycan, Gürcistan, Malta, San Marino, Avusturalya, Kıbrıs, İrlanda, Kuzey Makedonya, Estonya, Romanya, Polonya, Karadağ, Belçika, İsveç ve Çek Cumhuriyeti ikinci yarı finalde performanslarını sergileyecekler. 

 

Bana göre Finlandiya, Sırbistan, Azerbaycan, Malta, Avusturalya, Kıbrıs,  Estonya, Polonya, İsveç ve Çek Cumhuriyeti 2. yarı finale kalır.

Eğer dilerseniz sizde fikrinizi belirtmek isterseniz aşağıda yer alan ankete katılarak ilk yarı final için favori ülkelerinizi belirleyebilirsiniz.


İlk yarı finale kim kalır anketi


2. yarı finale kim kalır anketi


 


Comments