25 Ülke İngiltere Yolcusu

2023 yılındaki yarışmanın Birleşik Krallık'ta gerçekleşeceğinin açıklanmasının ardından gözler yetkililerde.Çünkü yapması gerekenler çok.

Örneğin tarihin netleştirilmesi, temanın, sloganlarının belirlenmesi.

Ama bu konulardan daha da önemlisi " Evsahibi şehir neresi olacak?" konusu...

Bu ve buna benzer sorular halen yanıtsız. Fakat 67. kez gerçekleşecek dev organizasyona Birleşik Krallık yani İngiltere ev sahipliği yapacak ve Ukrayna ile işbirliği içerisinde tüm çalışmaları yürütecekler. İşte verilen bu kararın ardıdan katılımcı sayısı 2 haftanın ardından arttı.

Yapılan son açıklamada ülke sayısının 25 olduğu duyuruldu. 

Avrupa Yayın Birliği ve bu birliğe üye olan ülkeler teker teker yol haritalarını belirlemeyi sürdürürlerken,  bazı ülkeler  ise sessiz kalmayı tercih ediyorlar.

Bugüne kadar tek bir zaferi olan ve 2022 yılında adından söz ettiren ülke Estonta 2023'de düzenlenecek  yarışmaya katılacağını duyurdu. 

Bu ülke ile birlikte ülke sayısı 25'e çıktı. İşte ülke isimleri...

Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Kıbrıs, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İsrail, İtalya, Litvanya, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, San Marino, Sırbistan, İspanya, İsveç, İsviçre, Ukrayna ve Birleşik Krallık


Öte yandan yetkililer ise ülkelerin yarışmaya katılıp katılmayacağına dair kararlarını Ekim 2022'ye kadar bildirmeleri gerekmekte...


Kaynak: Eurovision.TV


Eurovision 2023 - Katılımcılar - Participants


Eurovision 2023 - Evangelia




Comments

  1. Those sportsbooks additionally enable online betting all through the state. In addition, there are seven different retail locations in 먹튀사이트 먹튀프렌즈 Connecticut, with most operated by the state lottery. The online playing legal guidelines range wildly from one area to different. Most nations have their local legal guidelines that cope with the relevant legal and regulatory issues.

    ReplyDelete

Post a Comment