Kirel: “Bir Pop Şarkısı Olabilir”


2023 yılının ilk temsilcisini açıklayan İsrail oldu.

İsrail yarışmada Noa Kirel tarfından temsil edilecek.

Acaba genç sanatçı nasıl bir şarkı seslendirecek?

Sahne performansı nasıl olacak?

Eurovision onun için ne anlama geliyor...

Tüm bu soruları ve daha fazlasını genç sanatçı Noa Kirel’e sorduk.

Röportajımıza geçmeden önce genç sanatçının harika bir ekibi var. Onlara tüm yardımlarından ve hızlı dönüşlerinden dolayı teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür ise sevgili Noa Kirel'e, ekibinden de Robert ve Ronny’e...

Umarım güzel bir başarı elde eder.

Başarılar...

İşte detaylar...

"ÜLKEMİ TEMSİL EDECEĞİM İÇİN HEYECANLIYIM"

İlk olarak Noa Kirel'e teşekkür ettim ve hemen akabinde ise ülkesini temsil edeceğinden dolayı hislerini sordum. İşte yanıtını...

"Ülkemi 2023 yılında temsil etmek benim için büyük bir onur. Ülkemi yani İsrail'i temsil edeceğim için çok mutluyum ve heyecanlıyım.

SAHNE VE ŞARKI HAKKINDA

Sahne ve şarkı detayları hakkında da konuştuk.

"Şarkı seçimi ve sahnedeki performansım için daha zamanım var. Planlama yapacağım. Şu an detay vermek için çok erken. Ama tüm detayları öğrenir öğrenmez bunu paylaşacağım.

Şarkı konusuna gelince ise önümde daha zamanım var. İnanıyorum ki bir pop şarkısı olacaktır. Çünkü  bir pop şarkıcısıyım. Tabi ki dans da olacak. Şu an inanın hiçbir şey bilmiyorum. Tüm bunlar için zamana ihtiyacımız var. "

"HAYALİN GERÇEK OLMASI"

Genç sanatçıyı Eurovision'un onun için ne anlama geldiğini de sordum. 

"Benim için hayallerin gerçek olmasını ifade ediyor" yanıtını verdi.

SON SÖZLER...

Röportajımızın sonuna doğru ise şarkılar hakkında da konuştuk. Hem kendi ülkesinin şarkılarından hangisini hem de yarışma boyunca bugüne kadar seslendirilen hangi şarkı ya da şarkıları beğendiğini sordum. Yanıtı ise şöyle oldu:

"Kendi ülkemin temsilcisilerinden Neta'nın Toy adlı şarkısını beğeniyorum. Odağında kadın var. Ayrıca güçlü bir de mesaj veriyor.

Gerçeken tek bir şarkı seçmek çok zor. Benim severek dinlediğim şarkı ise İsveç temsilcisi olan Måns Zelmerlöw tarafından seslendirilen Heroes şarkısı. Bu şarkı beni çok etkiliyor  "


Interview - Röportaj - Noa Kirel


Comments