Dany, Hollanda’yı Temsil Etmek İstediğini Açıkladı

Son yıllarda bir iç seçim ile yani ulusal ve alanında uzman kişiler tarafından temsilcisini belirleyen Hollanda yine aynı yöntem ile 2023 yılı temsilcisini belirleyecek.

Kulislerde ise O Ses Hollanda'nın galiplerinden biri olan Dany'nin adı konuşuluyor. Fakat bu konu hakkında henüz net bir açıklama yok.

Birçok konu gibi bu durumun netleşmesi için zamana ihtiyacımız olduğunu düşünmekteyim.

 Hollandalı şarkıcı Dany ya da tam adı ile Dani van Velthoven, Hollanda'yı Eurovision 2023'te temsil etmek istediğini bir röportaj sırasında açıkladı. Ayrıca sanatçı seçimi için başvuru yapacağını açıkladı.

Hollanda basınında yer alan haberlerde ise Dany katıldığı bir radyo programda 2023 yılı için seçilecek finalistler arasında olduğunu doğrular bir biçimde açıklama yaptı ve adaylığını kesinleştirdi.

Genç sanatçının açıklaması ise şöyle:

“Eurovision Şarkı Yarışması’nda yer almak bir rüya. Bu rüyanın gerçekleşmesi için elimden geleni yapmak istiyorum. Seçmelere bir şarkı göndereceğim. Umarım bu sefer sorun çıkmaz ve her şey  istediğim gibi olur. Ülkemi temsil etmek istiyorum. Elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Bundan eminim”

The Voice Holland'ın son sezonunun galibi olan Dany ise Hollanda’nın 2013 yılı temsilcisi Anouk takımında idi.

Genç sanatçı 2022 yılında temsilci olabilecek 4 adaydan biri olmuştu fakat seçilememişti. “De Diepte” adlu şarkısı ile S10 yarışmaya katılmıştı.


Kaynak: EIN

 

 

Comments