İngiltere, Fransa, İspanya, Almanya ve İtalya Temsilcileri Belli Oldu

 Neredeyse 1 ay kaldı...

Sahne kurulmaya başladı...

Kısa bir süre sonra ise artık temsilciler Liverpool yolcusu olacak.

Tüm bu hazırlıklar devam ederken bazı ülkelerin temsilcileri yarışmanın organizatörleri tarafından düzenlenen etkinliklerde yer almaya başladı.

Barselona ile başlayan etkinlikler Polonya ve İsrail ile devam etti. 

Gelen bilgiler arasında bir etkinliğin daha olacağı adresin ise İspanya olacağı belirtiliyor.

Canlı performanslar ise sosyal medyada yer alıyor.

Bu yazımda ise organizasyonlara katılan ve kurucu ülke olarak bilinen İngiltere, Fransa, İspanya, Almanya ve İtalya temsilcileri ile ilgili kısa değerlendirmeler yapacağım.

İSPANYA : BLANKA PALOMA

Bu performansları izlediğim zaman ise kurucu ülkeler arasında yer alan İspanya'nın performansı dikkatimi çekiyor. Sadece benim değil bence. Yarışmanın tüm takipçilerinin de çekiyor.  

Genç temsilci ulusal seçimle belirlendi ve şarkısı ise buram buram İspanyol ezgileri kokuyor. Chanel ile başlayan İspanya rüzgarı sanırım bu yılda sahnede esecek ve genç sanatçı yarışmayı ilk 10'da tamamlayacak. Hatta kurucu ülkeler arasında ilk sırada yarışı tamamlar diye tahmin ediyorum. Sahneye ise kırmızı rengi taşıyacak ve İspanyol figürlerini izleyeceğiz....

İNGİLTERE : MAE MULLER

Bence bu yıl ülke çok kötü bir seçim yaptı. Canlı performans çok da iyi değil. Dans ederken ses yetersiz kalıyor. Bu yorumu yaparken genç sanatçının katıldığı etkinlikleri dikkate alıyorum. Sahneye renk katacağı, enerjiyi yükselteceği kesin. Fakat son sıralarda yarışmayı tamamlar diye tahmin ediyorum.

FRANSA: LA ZARRA

Siyahın kadını La Zarra... Barbara Pravi'den sonra beğendiğim bir performans. Ne kadar siyah rengi tercih etsede sesi ve güzelliği ile sahneyi aydınlatacak. Bizlerin kullaklarının pasını giderecek, güzelliği ile gözlerimizi kamaştıracak. İspanya gibi bu yıl başarılı olacağına inanıyorum. Yarışmayı bence ilk 10 sırada tamamlar diye düşünmekteyim.

ALMANYA: LORD OF THE LOST

İliklerimize kadar rock müziği hissedeceğiz. Bu yıl ülke ulusal seçim ile temsilcisini belirledi. Yarışmanın en iyi grubu bence. Kırmızı rengin hakim olacağı bir performans olur. Ayrıca sahnede ateşler, dumanlar kullanılır. Yarışmayı ilk 15'te tamamlar diye düşünüyorum.

İTALYA: MARCO MENGONİ

Ulusal seçim ile temsilcisini belirleyen diğer bir ülke ise İtalya idi. 2. kez bu şans tanınan bu isim düşük tempo bir şarkı ile yarışmada. Ben çok beğenmedim. Işık ve lazer şovun hakim olacağı bir performans olacak ve genç sanatçı çok az hareket edeceğini tahmin ediyorum. Bence yarışmayı son sıralarda tamamlar diye düşünmekteyim. Ulusal seçimlerini yakından takip ettiğim bu ülkenin bence daha iyi bir şarkı ile yarışmaya gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzun bir aradan sonra ilk kez İtalya'nın performansını beğenmedim.








Comments